Krijg plezier in wat je doet!

| No comments

SONY DSC

Je dient je bewust te worden van je gedachten en gevoelens. Te weten hoe je denkt, voelt, hoort en de dingen voor je ziet. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Om dit te bereiken, doorlopen we verschillende stappen, toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Waar kun je dan aan denken? Het praktische stappenplan vind je onder ‘Samen op weg’. Maar waar hebben we het inhoudelijk over?

Waar kun je aan denken, als wij zeggen dat je jouw plezier gaat hervinden? Hoe kan de coach jou nu precies helpen?

  • Samen gaan we op weg om te werken aan de thema’s in je leven die voor jou belemmerend zijn. We voeren verhelderende gesprekken en gaan op zoek naar de antwoorden op jouw vragen.
  • Je ontdekt de kwaliteiten en vaardigheden die je verder helpen. Hoe je vanuit je eigen kracht verder kunt groeien. Je werkt aan nieuwe uitdagingen in je leven, zowel zakelijk als privé.
  • Je leert aan de hand van praktische oefeningen in het dagelijkse leven om heel doelgericht stappen te zetten. De coach begeleidt en ondersteunt je daarin.  Enerzijds is het afleren of loslaten van beperkend gedrag een aandachtspunt. Aan de andere kant is ons doel om effectief en versterkend gedrag te leren.
  • Kortom: je wordt uitgedaagd om je bewust te worden van wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Vanuit de overtuiging dat zelfbewustzijn de basis is voor persoonlijke en professionele groei.

De coach helpt je bij het leren denken in oplossingen: WAT WIL IK WEL!  In plaats van: wat wil ik niet.