Maatwerk

| No comments

gerry_van_elderenPlezier krijg je als je werk doet dat bij jou past, als je talenten optimaal benut worden en als je betekenis geeft aan datgene wat je doet. Inzicht Verlicht staat voor die manier van coaching, waarin jij als persoon centraal staat. Waar we jouw talenten en kwaliteiten naar boven halen.

Gerry van Elderen is de drijvende motor achter Inzicht Verlicht. Het is het resultaat van jaren ervaring en studie naar de werk- en denkwijze van mensen.

Nooit te oud om te leren

Zelf heb ik jarenlang ervaring in het onderwijs. Mijn werk heb ik enkele jaren onderbroken, om met veel plezier voor mijn kinderen te zorgen. Maar…ik merkte dat er iets ontbrak. Niet al mijn talenten werden ten volle benut en dit ging op den duur aan mij knagen. Na een zoektocht kwam ik weer terug in het onderwijs en merkte dat hier echt mijn passie lag. Maar ik ontdekte meer.

Verloren passie

Ondanks de dynamische omgeving in het onderwijs, zag ik ook collega’s bij wie het vuur gedoofd was. Maar ook buiten mijn directe werkomgeving viel mij dat op. Veel meer mensen dan verwacht gaan niet meer met dat échte plezier naar hun werk. Daar wil en kan ik iets aan doen!

Jezelf inspireren

Mensen inspireren het beste uit zichzelf te halen. Jou het inzicht geven dat alles kan, als je er echt voor gaat! Dat gevoel, die gedachte heb ik concreet gemaakt. Dankzij mijn werkervaring, mensenkennis en masterstudie NLP, ondersteun ik nu als erkend Master NLP Coach mensen en bedrijven. Met Inzicht Verlicht laat ik anderen weer hun inspiratiebron ontdekken en hun plezier hervinden.